12 October 2006

Spider-man!




Görünce inanamadım!

Ben sırf resmi koymanın yeterli oldugunu düşündüm, detaylarını okumak isterseniz, tıklayın!

5 comments:

daphnevega said...

Selinn! Ne kadar sinir bozucu birşey bu böyle! Bir de çocukların beynini yıkıyorlar utanmadan. Hergün yeni birşey çıkıyor.. Açıklamadaki spider-man'in alnının yere değmemesi konusu tartışmasına da artık gülmek mi ağlamak mı lazım bilmiyorum.. Bir de tabi ağ konusunun kutsallığı var! İnsan çocuğunun elinde böyle birşey görse çıldırır herhalde!! En büyük süper kahramanlık bu insanların biran önce ortadan yok edilmesi bence!

Selin said...

İnanması çok güç walla- Bir de islami gazetelerden birindeki bir yazarın yorumunu atlamayalım: "Piyasada tonlarca süper kahraman dururken Örümcek-Adam’ın seçilmesi bütünüyle yanlış. Böyle yaparak bizlere örümcek kafalı diyenlere malzeme çıkarıyorsunuz. Aferin.”
Ben örümcek kafalı diyemiorm artık malesef- cok yenilikci buldum yaptıklarını!

Anonymous said...

arkadaslar sizi hayal kirikligina ugratmak istemezdim ama bu haberin bulundugu yer haber portali felan degil. bir nevi karikatur geyik dergisi felan gibi birsey :) boyle bir dergi cikarilmamis zaten. simdi tam ne kadar komik oldugu hakkinda yorum yazacaktim ki sizin bunu ciddiye aldiginizi farkettim :) girin bi gezin web sayfasinda, Recep Tayyip Erdoganin action figure unu de yapmislar bomba olmus :)

Selin said...

susmak için ne kadar istiosun, söyle!

Ya aslında ne kadar içler acısı... Dini sömürü adına her şeyi yapacaklarını bekliyoruz!

Bunun üzerine comment yazmaman için "I love Arif Özer" yazını en kısa sürede göndereceğim!

Unknown said...

Hola Selinzz, espero que estes bien. Yo soy de Peru y me gustaria conocerte. Mi email es fiestas3@gmail.com.
Besitos.