10 December 2006

ALTiVi Nedir? - Direkt Aktarıyorum:

Sn Cebeci,

ALTiVi sitesine gösterdiðiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ALTiVi sitesi internet üzerinden “ kapalı zarf usulü indirimli ihale sistemi” ile sıfır ve garantili mal satışı yapan bir alış veriş sitesidir. Sistemimiz sayesinde piyasada pahalıya bulduðunuz bir sürü ürünü sitemizde 1/3 fiyatına bulamanız mümkün.

ALTiVi her ürün için ayrý bir ihale açar, bu ihalelere ürün maliyetlerine göre bir katılımcı sayısı ve “Tavan Satış Fiyatı” belirler. Üyelerimizde bu ürünlere teklif vermek isterlerse ürün için belirlenmiþ olan “Teklif Katılım Bedeli”ni ödeyerek bu ihalelere “ Tavan Satış Fiaytını” geçmeyecek şekilde teklif verirler. İhale için belirlenen katılımcı sayısı kadar teklif geldiğinde ihale kapatılır ve sonuçlandırılır. Burada ihaleyi kazanmak için verdiðiniz tekllifin en yüksek benzersiz teklif olması gerekmektedir. Yani 2 kişi tavan fiyatını teklif ederlerse verdikleri fiyat benzersiz olma özelliğini kaybettiğinden elenir. Bu şekilde tavan fiayttan aşağıyaa doğru her kademedeki teklif miktarlarýna bakılır ve tek teklife ulaşılan ilk kademe ihaleyi kazana teklif olur. Bu teklifin sahibi olan üyemiz teklifte belirtiği bedeli ödeyerek o ürünün sahibi olur.

Örenkli bir anlatım ve daha fazla bilgi için http://www.altivi.com/HelpPage.aspx?stmd=View adresine tıklayabilir yada (212) 288 52 52 nolu telefondan ALTiVi müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

ALTiVi Müşteri Hizmetleri

10 comments:

Ali Sağlam said...

Valla bravo, altivi'ye...

Bu işi sıkı tutuyorlar, herhalde. Kendilerini anlatmak istiyorlar.

Selin said...

Bence kendilerini pek iyi anlatamıyorlar... Sonuçta ben altivi@altivi.com adresine mail attığım için bana cevaben yazdılar..
Bence benim siteden "Altivi nedir" öğrenmiş olup çıkmam gerekiyordu..

Ali Sağlam said...

:)
Ancak bazı siteler -hem de eticaret yapanlar- maillere cevap bile vermiyorlar...

perezi said...

selin hm tesekkurler dediginiz gibi altivi cok farklı bir sisteme sahip ama kendisini tam anlatamıyor. Kendi sitesinde bu kadar net bir acıklama yok. Altivi arattırması yaparken sizin sitenizdeki acıklama ile karsılasıp daha net bilgi almıs oldum.

Anonymous said...

Altivinin kendisini anlatmakta bir sorunu yok bence, genel olarak insanlar altiviyi anlamaya çalışmıyor. Gerekli olan merak edilebilecek herşey sitede yazıyor, okumak ya da okumamak tamamen kişiye kalmış birşey...

Selin said...

Bu post yayınlanalı yaklaşık 10 ay oldu. 10 ay önce sitede pek bir şey yazmıyordu; okuyup okumama seçeneğine sahip değildiniz..
Şimdi sitede detaylı bilgi olmasına sevindim ama yine de net değiller sanırım cunku benim blog'uma sürekli "altivi nedir" sorusu ile gelen ziyaretçiler oluyor..

Anonymous said...

Aslında sitede yazılanlar yeterli ama nedense insanlarımız nasıl yeni bir ürün aldıklarında kullanma klavuzunu okumuyorsa aynı şekilde bu sitede de nedir ne değildir öğrenme gereği duymadan iş yapıyorlar. Anlamayınca da "bir bilene" soruyorlar :)

Anonymous said...

adamlar bunun için geniş içerikli bir kullanma klavuzu hazırlamışlar. işte link'i burda http://www.altivi.com/HelpMainPage.aspx?stmd=View

Selin said...

Ben bu yazıyı geçen sene Ekim ayında yazdığımda , sitede herhangi bir açıklama bulunmuyordu.. Lütfen güncellenmiş siteye bakarak yazıya "aa adamlar yazmış" görmüyor musunuz demeyin..

Anonymous said...

"Altivinin kendisini anlatmakta bir sorunu yok bence, genel olarak insanlar altiviyi anlamaya çalışmıyor. Gerekli olan merak edilebilecek herşey sitede yazıyor, okumak ya da okumamak tamamen kişiye kalmış birşey..."

tamamen katılıyorum, ekleyecek başka bir şeyim yok.