03 May 2008

SivasSpor



Futbol'dan pek anlamıyorum; pek ilgimi de çekmiyor ama küçüklüğünden itibaren taraf olmak gerektiği beynimize işlendiğinden olsa gerek; Fenerbahçe'liyim. Fenerbahçe'li olmaktan çok da mutluyum ama bu sene Sivas Spor şampiyon olsun istiyorum!!

Şampiyon olsun çünkü, inancın, azmin, çalışmanın gücünün; paranın, şöhretin üzerinde bir değer olduğunu ispatlasın.. Bir de Oyak Bank reklamını haklı çıkartsın: İyiler mutlaka kazansın...

O yüzden bu hafta sonu tüm kalbim Sivasspor'la..

6 comments:

Anonymous said...

kadın eliyle futbola bulaşına böyle oluyor. iyilik, güzellik fikirlerin hoş da ne senin sivasspor'un mafyatik başkanından ne de çovenist teknik direktöründen ne de sivasspor'un buraya kadar iteklenerek geldiğinden tahminen haberin yoktur.
bence boyunun ermediği konulara girişme.

Selin said...

Ewet haberim yok.. Olmadığını da söyledim; haberim olmak zorunda da değil..
Kadın eli; boyun ermediği konular.. vs vs diyip saldırmasaymışsanız
az kalsın cok medeni bir yorum yapmış olacakmışsınız.. Bir dahakine insallah..

Anonymous said...

Anadolu takımlarının başarısına hasret yazılmış bir fikir ve bu fikre verilmiş bir cevap. Birinde ağır bir dil, diğerinde anlaya.. verilecek katbekat daha ağır cevap. Futboldan ben de pek anlamasam da sizler bayağı bu rekabete soyunmuşsunuz. İnsan bu durumda konuşmak mı güzel yoksa sadece izlemek mi sorusunu kendine soruyor. Futbol; bence sadece izlemesi güzel de ben de kendimi bu diyaloğa itelenmiş buldum şimdi. Aman bana daha da bulaşmadan uzayayım;)

aksilaz said...

neyse hepsi gecti eze eze sampiyon olduk.Çıldırın melodisi bu yazın hiti olacak

Selin said...

ucu ucuna desek evet şampiyon oldunuz - tebrik ederiz ama kalbimde sampiyon sivasspor..

Anonymous said...

çıldırın melodisi hiç de hit olmadı zaten çalıntıymış. :D kutsal ittifak saolsun sivasspor'u şampiyon yapmayı bırak ilk 3 e bile sokmadı. yok 3lü averaj yok 10'lu averaj. sivasspor'u yaktılar şimdi değiştirdiler o sistemi :) ilk 3 ün de işine geliyor nasıl olsa. selin sen bakma bu burjuvalara bloglara devam... 12 milyon ytl lik sivasspor 225 milyon ytl lik fenerbahçe ile aynı puanda tebrik etmeyi bırakın ayakta alkışlayın. bu sene yine ilk 3 olacak sivasspor için. intertotodan uefa'ya da geçecek inşallah. uefada da parayı alıp gelecek 12 milyon ytl lik takım. hadi rastgele diğerlerine de... :D