17 January 2007

Rahat Uyuyacağım


Çok spontane gelişen, süper bir gece geçirdim..

Dayımın bir arkadasımın verdiği Capital Radio gecesine, sevgili arkadasımın Hande ile katıldım.. Amaç her zaman yaptığım cafe, club gezmeleri dısında bir gece gecirmekti ancaak her beklentisiz gecede oldugu gibi süper keyif aldığım bir organizasyona dönüştü.. Neden böyle bir kanun var bilmiyorum, ne kadar gitsemde olur gitmesem de diyorsan; o kadar süprizli gelişiyor her şey..

İlk süpriz kapıdan girer girmez, şık bir bayanın girişte adımızı alması ve kartvisitlerimizi istemesiyle başladı.. Bir de baktım ki, kartvisitlerin en üstünde duran kart sevgili mesai arkadaslarımdan Gülseren'in kartı.. Gerçi içeride onu bulmam zaman aldı ama cep telefonun ulaşamadığı noktalarda devreye giren gözler, kendisini yakalamamda etkili oldu:)

İkinci süpriz en son 16 yaşımda görüştüğüm ve çocukluğumun Mustafa Abi'sinin orada olmasıydı.. Tabiki beni tanımadı ama kendisi hiç değişmemişti, yanına gittim kendimi hatırlattım ve birbirimizle karsılasmamızdan karsılıklı saskın kısa tatlı bir sohbet yaptık ve o kadar eskiye dayanan birini görmek nedense inanılmaz huzur verdi..

Üçüncü süpriz, daha önce kısa bir zaman zarfında bir tanıstıgım bir kişiyle vestiyer sırasında karsılaşıp, kısa bir sohbet ile dayımın arkadası oldugunu kesfetmem oldu

Süpriz olmayan ama gecenin en guzel zamanlarında biri ise, Gulseren'le olan iş konuşmamızdı.. Kendimi bir basarı hikayesi dinliyor gibi hissettim.. İşinde şu an olduğu noktaya gelişini excel kolonlarından takip etmekten çok farklı bir şeydi..

Saat çok gec oldu, sabah 7'de kalkacağım ama günü güzel ve dolu dolu tamamlamamın verdiği duygu ile doluyum.. Ve bu duyguya bayılıyorum.. Ancak böyle olduğu zaman rahat uyuyabiliyorum ve sabah mutlu kalkabiliyorum..

Birazdan mutlu mutlu uyuyacağım ve sanırım sabah da mutlu kalkacağım..

2 comments:

dodo said...

Kim bu dayı kızım herkesi tanıyor, ben de tanışmak istiyorum :)

dodo

Anonymous said...

Walla şahane bir şey:) aynısından bulursam evleneceğim:) Bu arada anladın mı hangi Mustafa Abi'yi gördüğümü???
Selin