05 November 2006

Telsim Seç Konuş





Bir iki gün önce TV'de Telsim'in yeni tarifesi "Seç Konuş" 'un reklamını izledim. İzlerken oyuncunun ne kadar Okan Bayülgen'e benzediği şaşkınlığıyla televizyona bakakalmışken aradaşım atladı:"Aaa adam aynı Cem Yılmaz" diye.. O söyledikten sonra adamı Cem Yılmaz'a da çok benzetim. Dün Taksim'deki koca panoda reklam vardı ve bir daha baktım, sanki Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen kardeş , reklamdaki oyuncu da en büyükleri.. Bu kadar mı benzer diyemeyeceğim, sanırım bu kadar mı iki kişinin sentezi olur demeliyim..

E ikisi kardeş olmadığına göre acaba reklamdaki oyuncu bilgisayarda yapılmış animasyon olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamadım... Eski bir film vardı Simoné diye- onun gibi bir stüdyo ve bilgisayar artisti mi kendisi acaba :)

P.S: Bu yazının yanında reklamdan bir resim koymadan cok anlamlı olmuyor biliyorum ama henüz reklam web'de hiç bir yere konmamış. Resmi bulunca ekleyeceğim, siz de o arada reklamlara bakar olun.. :)

Taze Bilgi: Reklamdaki oyuncu Taner Birsel'miş (Bu bilgi için Tuğrul'a teşekkürler:)

3 comments:

Anonymous said...

www.ceptelekom.com bu adresten seçkonuş reklam filmine ulaşabilirsin...

Selin said...

walla ben oradan reklam filmine filan ulaşamadım..bilginize

Anonymous said...

www.ceptelekom.com girdikten sonra sol da seçkonuş linkini tıkla açılan sayfada seç konuş la ilgili anlatımın hemen altında göreceksiniz.