13 December 2009

Luxinabox.com


Lüks ürün kiralaması, ne zaman kim yapacak diye beklediğim servislerden biriydi ve Luxinabox.com çanta koleksiyonu ile kiralık çanta sunmaya başlamış görünüyor.

Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Celine, Chanel, Chloe, Christian Dior, Devi Kroell, Dolce & Gabbana, Escada, Fendi, Ferragamo, Gucci, Hermes, Jimmy Choo, Judith Leiber, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Oscar De Le Renta, Prada, Roger Vivier, Sergio Rossi, Tod's, VBH, Yves Saint Laurent çantalar şu anda Luxinabox'da bulunan markalar. Bundan sonra sanırım takı kiralama ile servisi geliştirecekler.

Sitenin tasarımı ve kullanım rahatlığını da ayrıca alkışlıyorum. Sade ve kolay olmuş. Fiyatlara gelince, benim aklımdaki bir gecelik kiralama fiyatlarından yukarıda ama koleksiyon çok zengin.. İhtiyacı olanın kıyafetine uygun çanta bulamadan siteden çıkacağını sanmam..

2 comments:

Unknown said...

Seliin!

Siteye baktim, fikir super...lazimdi da boyle birsey Turk kadinina ama kiralar hala asiri pahali ya hayal kirikligi oldu bende.....1 gun kiralamak icin 200 lira vericegime biriktirir gidip satin alirim!

Selin said...

Cero'cum, bence de süper servis ama fiyatlar gönül rahatlığı ile kullanmaya elverişli değil..