03 September 2007

Strawberrynet


Kozmetik alışverişi konusunda hep takdir ettiğim ama bir türlü alışveriş etmek kısmet olmayan Strawberrynet'den sonunda alışveriş ettim. Inanılmaz çok çeşit ürün var ve ücretsiz shipping olmasına rağmen Pazar günü sipariş ettiğim ürünler, 1 hafta sonra Pazartesi günü elimdeydi. Özellikle sizde Melis'in bahsettiği gibi kozmetik alışverişi esnasında, satış elemanlarının bilgisizliklerinden; tavırlarından rahatsızsanız mutlaka Strawberrynet.com 'dan alışveriş yapmalısınız
Ayrıca fiyatlar gerçekten oldukça ekonomik ve Kerastase şampuandan, Anna Sui cilt bakım ürünlerine; Michael Kors parfümden , Bobbi Brown makyaj malzemelerine her şey var..
Tek dezavantaj, sitenin ne almak istediğini bilenler için tasarlanmış olması: Ürünlerle ilgili detaylı açıklama veya ihtiyaç duyduğun soruna cevaben ürün sorgulaması yok ama zaten kullandığım ürünleri cok değiştirmediğim için benim için sorun olmadı..
En az bir saatinizi ayırabileceğiniz bir aralıkta, detaylıca göz atmanızı tavsiye ediyorum!

6 comments:

Anonymous said...

Kozmetik alışverişini Turkiye'den yapmayı 3 yıldır bırakmış durumdayım zaten. Bakım ürünü, makyaj malzemesi genelde yurtdışındna getirtiyorum. hatta 3-4 kişi biraraya geliyoruz, boylece shippingde hesplı oluyor. Ancak tek korkum gumruge takılması. takıldı mı x3 odeyip anca malı kurtarıyorsun. Kitap siparisinde basima gelmisti bir kere.
.melis

Selin said...

Gümrük konusunda beni de uyardılar. O yüzden Strawberrynet shipping almadığı için parça parça sipariş veriyorum..

Anonymous said...

Sevgili Selinzz,

Öncelikle Bloğunuz gerçekten çok güzel. Tebrikler ediyorum. Bu arada Strawberrynet için verdiğiniz tavsiye ve iyi sözleriniz için size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hatırlatmakta fayda gördüğüm bir konuyu yazmak istedim. Bloğunuzda Strawberrynet in Amerika sayfalarının bağlantısını vermişsiniz. Biliyorsunuz Türkçe sayfaları da var. Ve Türkçe sayfalarından herkesin faydalanma imkanı var. Biz Europey.com un sahipleri olarak Strawberrynet ile ortaklık halindeyiz. Ayrıca http://www.europey.com üzerinden verilen siparişlerde her türlü desteği tüm müşterilere vermeye hazırız. Bunu belirtmek istedim. Eğer okuyucularınız Türkçe sayfalara da girmek isterlerse buradan ben tekrar yazıyorum;
http://www.tr.strawberrynet.com
http://www.Strawberrynettr.com

Başarılı yazılarınızın devamını diliyorum.
Sevgiler
Beauty Master
http://www.Europey.com

Selin said...

Sevgili Europey,

Postunuz bir miktar reklam oldu ama yine de yayınladım.. TR operasyonunuzda başarılar ama bir e-business işine www.europey.com sitesi ile giriyor veya girmiş olmanız bence kayıp.. Sitenizi geliştirmeniz için guncel site trendlerini takip etmenizi şiddetle öneriyorum.

Anonymous said...

Çok sevgili Selinzz,

Haklısınız, biraz reklam yapmış olduk, çok teşekkürler ediyorum size. Ayrıca geri bildiriminiz bizim için oldukça değerli. Europey.com konusunda ne tür bir eksiklik veya geliştirilmesini düşündüğünüz noktalar var, bunları bizimle paylaşırsanız çok ama, çok seviniriz. Sizin geri bildiriminiz bizim için bir armağan niteliğindedir.
Tekrar Teşekkürler

Selin said...

Sevgili Europey,

Bu geri bildirimler ve çözümlerini sunmak kısmen mesleğim olduğu ve bundan para aldığım için bunları açıklamam armağandan biraz fazlası olur:)) ama kendinizde de dikkatli incelerseniz fark edersiniz eksiklikleri..