07 June 2007

Sıkıntı; Oje ve Elektrik Düğmesi


Bugun bir işler karıştıracağım kesindi! Eve geldim ilk başta dolapta bulduğum unla bir şeyler yapmak istedim ama unu yiyeceğe dönültürecek başka bir malzeme olmadığı için vazgeçtim; en yakın arkadaşımı aradım Kurtlar Vadisi izlediği için benimle buluşmadı! Internetten yemek tariflerine baktım olmadı; dolapları karıştırdım olmadı, uyumaya çalıştım olmadı, TV seyretmeye çalıştım hiç olmadı..

Sonra bir anda mutfağa yeni aldığım sevgili kırmızı havlu ile kırmızı elektrik düğmesinin ne kadar güzel olacağı fikri aklıma düştü; sonra evde ne kadar çok kırmızı oje olduğunu fark etmemle beraber kırmızı puantiyeli bir elektrik düğmem oldu.. Yaparken çok eğlendiimmm!! Şimdi bütün fişleri , prizleri boyamak istiyorum!! Hemen gidip yeşil ve mor ojeler alacağım:)

3 comments:

Ali Sağlam said...

Tamam ama neden yine oje ki :)
İlkinde boya yoktu ama...

Ray Kinsella said...

Ne gunlere kaldik aman allahim, hic arkadas, arkadasi kurtlar vadisi icin eker mi? sen degistir bu arkadaslari selocan :) olmaz bunlarla :)

Ray Kinsella said...

bu arada bir dahakilerin puantiyelerini simetrik koyarsan zar gibi durur. istege gore iskambil motifliler de yapabilirsin. kupa salona, maca antreye, yatak odasina sinek, misafir odasina karo.